pixel

O podjetju

pixel

Podjetje RO-TEHNOLOGJA D.O.O. je bilo ustanovljeno leta 2000 in že od samega začetka zastopa nemško skupino proizvajalcev gradbenih strojev za izgradnjo in vzdrževanje cest Wirtgen Group, ki danes združuje nemška podjetja Wirtgen GmbH, Joseph Vögele AG, Hamm AG in Kleemann GmbH. Proizvodni program skupine obsega cestne rezkalce, stabilizatorje tal, reciklatorje (Wirtgen), finišerje za izdelovanje asfaltnih plasti (Vögele), valjarje za zgoščevanje (Hamm) ter stacionarne in mobilne drobilne in sejalne naprave (Kleemann).

 

Dejavnosti podjetja obsegajo prodajo novih in rabljenih strojev, kvaliteten in zanesljiv servis ter podporo strankam pri reševanju raznih tehničnih vprašanj. Poleg tega sodi k dejavnostim podjetja tudi dobava in prodaja originalnih nadomestnih delov za celoten prodajni program, kar strankam zagotavlja zanesljivost delovanja strojev in hkrati podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

 

Poleg skupine Wirtgen Group naše podjetje že od leta 2006 zastopa nemškega proizvajalca nabijalne tehnike Weber Maschinentechnik GmbH, ki dopolnjuje prodajni program z vibracijskimi ploščami, reverzibilnimi nabijači, ročno vodenimi valjarji in drugimi izdelki. Strankam pa lahko ponudimo tudi naprave in stroje iz t.i. črnega programa podjetja Weisig Maschinenbau GmbH, ki proizvaja ročne in avtomatske brizgalke za bitumen.

 

Podjetje konstantno povečuje promet in z njim tudi število zaposlenih. Tako je od leta 2000, ko je podjetje začelo delovati z enim zaposlenim, število zaposlenih naraslo in kolektiv danes šteje 6 zaposlenih. Uspešnost poslovanja v zadnjih letih potrjujejo tudi visoka mesta na podelitvah slovenskih Gazel, saj je podjetje svojo dinamičnost in razvojno naravnanost potrdilo s 6. in 11. mestom za gorenjsko regijo.

 

Cilj delovanja podjetja je med drugimi tudi doseganje konstantne kvalitete, zato smo se v letu 2006 odločili za vzpostavitev sistema kakovosti ter pridobitev certifikata ISO 9001.

 

pixel
pixel
pixel
pixel
pixel