pixel

Weiro

pixel

Podjetje Weisig Maschinenbau GmbH je nemški proizvajalec WEIRO strojev za obdelavo bitumna in bitumenskih emulzij pri gradnji in sanaciji cest.

 

Prodajni program WEIRO® obsega:

  • Stroje za brizganje bitumenskih emulzij za zagotavljanje sprijemanja posameznih plasti cestišča.
  • Stroji in priključki za tesnjenje stikov, robov in zaključkov cestišča (lahko tudi v kombinaciji z brizgalnimi stroji).
  • Stroje za izdelovanje in vgradnjo tankoplastnih prevlek po hladnem postopku / hladni mikroasfalt.

 

HK 1000

Brizgalna naprava HK 1000 je naprava za montažo na šasijo tovornjaka, UNIMOG-a ali druga ustrezna vozila s kapaciteto rezervoarja 8.000 l in maksimalno delovno širino 3.600 mm, montirana na šasijo MAN tovornjaka. Funkcije brizgalne naprave (gretje, količina veziva, brizgalna rampa itd.) je možno upravljati v voznikovi kabini. Gretje vezivnega sredstva je omogočeno s pomočjo zmogljivega sistema gorilcev: propanski gorilec in oljni gorilec; oba z avtomatskim uravnavanjem temperature.

 

Uradna stran...

  

MS 80 A

WEIRO MS 80 A je priključna brizgalna naprava brez lastnega rezervoarja za vezivo. Brizganje veziva poteka neposredno iz soda preko črpalke, ki jo poganja motor in palice s priključno cevjo. Za ogrevanje veziva lahko namestite plinski gorilnik pod sod z vezivom.

 

Uradna stran...

  

MS 20 A

WEIRO MS 20 P je priklopna ročna brizgalna naprava brez lastnega rezervoarja za vezivo in je namenjena za montažo na enoosno prikolico. Brizganje s pomočjo gibljive cevi dolžine 4 m s sulico in šobo.

 

Uradna stran...

 
pixel
pixel
pixel
pixel
pixel